Сегодня:
Последние записи
Близько 23:00 російські окупанти вдарили по Харкову із території Бєлгорода двома ракетами С-300.Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.Пошкоджено дитячий лікувальний оздоровчий це...
На Одещині судитимуть чоловіка, який наприкинці літа минулого року побив двох жінок та утримував їх разом з власною дитиною у квартирі. Слідчі скерували обвинувальний акт до суду. Зловмиснику загро...
Сьогодні, 10 січня, “Київводоканал” виконуватиме ремонтні роботи на бульварі Академіка Вернадського. У зв’язку з цим буде частково перекрита проїжджа частина проїжджої частини бульвару.Про це повід...
Сьогодні, 10 січня, у Миколаївській області очікується мінлива хмарність, а на дорогах ожеледиця. Миколаївський обласний центр гідрометеорології попереджає жителів області про перший рівень не...
Баннер

Зняти квартиру в Павлограді на Дніпропетровщині: які є варіанти на початку 2024 року

2024-01-10 08:29:08
Источник: https://www.056.ua/

Зняти квартиру в Павлограді на Дніпропетровщині: які є варіанти на початку 2024 року

На початку 2024 року середня вартість оренди однокімнатної квартири в Павлограді на Дніпропетровщині складає 5-6 тис. грн за місяць. Як правило в таких пропозиціях є косметичні ремонти, необхідні умови та меблі.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

В середмісті Павлограду ціна однокімнатної квартири дорожче, ніж в районах - 7-8 тис. грн. Якщо ви хочете зняти житло з сучасним ремонтом, то доведеться заплатити 10-13 тис. грн. Стільки ж коштує оренда звичайної двокімнатної квартири, або студії. Щоб ознайомитися з деякими варіантами, прогорніть "скріншоти".

Зазначимо, що зараз пропозиція на ринку нерухомості Павлограда достатня, але невелика. Адже місто саме по собі компактне, знаходиться в 1,5 години їзди від Дніпра та прийняло багато переселенців після повномасштабного вторгнення рф.

Перед тим, як орендувати квартиру, варто ознайомитися з простими правилами, щоб вас не обдурили шахраї, тому що в цій сфері їх більш ніж достатньо:

  • Одразу перегляньте житло, тому що воно може відрізнятись від того, що ви бачили на сайті та мати нюанси, яких на фото не видно.
  • Домовляйтесь про перегляд, бажано на вечір (щоб побачити, чи там є таргани чи клопи).
  • Познайомтеся із власником квартири. Під час спілкування теж можна собі зробити низку висновків.
  • Якщо ви розумієте, що вас все влаштовує, то далі обов’язково потрібно скласти договір. Без нього у вас не буде письмового доказу того, що ви винаймаєте цю квартиру.
  • Гроші платити краще після підписання договору. Іноді просять залишити завдаток, мовляв, гарантія того, що ви винаймете цю квартиру. Завдаток може бути 500-1000 грн. Його можна залишати під час перегляду, але тільки якщо ви вже побачили документи на квартиру і маєте розуміння, що перед вами власник (або його офіційно довірена особа), а на наступній зустрічі ви вже підпишете договір про оренду.
  • Важливо, щоб паспортні дані власника збігалися із тими, що зазначені у документах на квартиру.
  • Робити фото- і відеофіксацію нюансів у квартирі, листувань з ріелтором, документів. В незрозумілих ситуаціях вони можуть вам допомогти.

Як перевірити документи на достовірність:

  • Основні документи на квартиру найчастіше видаються чи нотаріусом, чи компанією-забудовником, в якій купувалась квартира, – розповідає рієлтор.
  • Нотаріальний документ складається на нотаріальному бланку. Там стоїть водяний знак із серією та номером цього документа, а також підпис та друк нотаріуса.
  • Якщо ми говоримо про документ від забудовника, це звичайний бланк на папері А4, на якому є печатка компанії.
  • Також об’єкт можна перевірити у відкритих реєстрах нерухомості. Для цього вам необхідно буде зробити електронний підпис у Дії. Якщо у вас є нотаріус, то також можна показати йому документи, але це вже крайній випадок.

Зазвичай власники квартири або рієлтори мають вже складені договори. Ви можете виправляти їх. Є пункти, на які варто звернути увагу. На правила та обов’язки сторін перед одне одним. Там повинні вказуватись терміни оренди квартири, вартість на цей період. Далі, в ідеалі, варто зробити перепис майна, яке є у приміщенні. Це робиться для того, щоб під час виїзду на вас не повісили зайве та не вимагали виплат. 

Якщо вже потрапили на вудку до шахраїв, то зверніться до поліції із заявою. Ще можна звернутися до банку, через який ви здійснювали переказ. Їм потрібно надати доказове у вигляді листування, запису розмов. Варто звернути увагу на те, що ви перевели гроші, а послуги не отримали.

Однак, якщо ви розплачувалися готівкою, а листування шахрай встиг видалити до того, як ви хоч зробили знімки екрана, то тут лише звернення до поліції.


Суспільство
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.В Генштабі ЗСУ повідомили, що протягом минулої доби відбулося 77 бойових зіткнень. Заг...
Суспільство
6 січня с.Рівне потрапило під ворожий обстріл. Внаслідок обстрілу 6 приватних будинків не підлягають відновленню, зазнали пошкоджень 141 житлове приміщення, адміністративна будівля, будівлі дитячог...
Суспільство
У Тернопільському окружному адміністративному суді відбулося перше слухання у справі за позовом Михайла Головка щодо звільнення його з посади голови Тернопільської обласної ради. Самого Михайла Гол...
Суспільство
Київ – це унікальне місто, з давньою історією та безліччю цікавих пам’яток. У столиці є багато місць, які відомі не тільки українцям, а й закордонним гостям. Кожен, хто живе у Києві чи хоча б на де...