Сегодня:
Последние записи
Близько 23:00 російські окупанти вдарили по Харкову із території Бєлгорода двома ракетами С-300.Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.Пошкоджено дитячий лікувальний оздоровчий це...
На Одещині судитимуть чоловіка, який наприкинці літа минулого року побив двох жінок та утримував їх разом з власною дитиною у квартирі. Слідчі скерували обвинувальний акт до суду. Зловмиснику загро...
Сьогодні, 10 січня, “Київводоканал” виконуватиме ремонтні роботи на бульварі Академіка Вернадського. У зв’язку з цим буде частково перекрита проїжджа частина проїжджої частини бульвару.Про це повід...
Сьогодні, 10 січня, у Миколаївській області очікується мінлива хмарність, а на дорогах ожеледиця. Миколаївський обласний центр гідрометеорології попереджає жителів області про перший рівень не...
Баннер

Маріуполь – Десна. Чернігівські футболісти сьогодні проведуть матч 2-го туру УПЛ

2021-08-01 12:54:53
Источник: https://www.0462.ua/

Маріуполь – Десна. Чернігівські футболісти сьогодні проведуть матч 2-го туру УПЛ

Другий тур чемпіонату України з футболу для чернігівської Десни підготував виїзний матч проти ФК Маріуполь. Принциповий поєдинок, якщо згадати останній тур минулої першості, в якому зустрічалися чернігівці та азовці.

Як Десна і Маріуполь зіграли у 1-му турі

ФК Маріуполь у першому турі УПЛ сезону 2021/22 грав у гостях проти ФК Львів. Матч завершився з рахунком 1:1. Азовці відкрили рахунок на початку гри (гол забив Кулаков), але господарі у середині 1-го тайму рахунок зрівняли.

Десна ж вдома розгромила з рахунком 3:0 одеський Чорноморець. Дублем у тій грі відзначився Калитвинцев. Ще один гол – на рахунку Завійського. Всі три голи були забиті у 2-ту таймі після вилучення одного із суперників.

Склади команд

ФК Маріуполь у міжсезоння втратив кількох лідерів. Пішли з команди воротар Гальчук, захисники Сагуткін, Биков, Кирюханцев, півзахисники Тищенко, Танковський, Кулієв. А талановитих Бондаренка і Сікана повернув з оренди Шахтар.

Натомість команда традиційно укріпилася дублерами Шахтаря, яких взяла в оренду, і запросила досвідченого захисника Микицея.

Орієнтовний склад Маріуполя на гру проти Десни: Кудрик – Меліченко, Микицей, Чоботенко, Стасюк – Петерман, Чех – Очеретько, Мішньов, Топалов – Кулаков.

Десна, нагадаємо, влітку втратила основного воротаря, усіх дев’ять захисників і обох опорних півзахисників. Новачків значно менше – семеро, причому захисників у складі тільки чотири, тож простору для різних варіантів гри в обороні у команди немає.

Орієнтовний склад Десна на гру проти Маріуполя: Литовка – Сафронов, Цимбалюк, Селін, Картушов – Домбровський – Калитвинцев, Завійський, Тотовицький – Безбородько, Будківський.

Як Десна і Маріуполь грали раніше

Десна і Маріуполь провели між собою 6 очних матчів. У п’яти з них перемогли чернігівці і лише раз перемагали азовці. Але ця єдина перемога коштувала Десні місця у єврокубках.

Сталося це у останньому турі минулого чемпіонату. Підопічні Олекссандра Рябоконя мали перемагати аби гарантувати собі місце у Лізі конференцій. Десна забила першою, але потім щось пішло не так. У результати Маріуполь оформифр розгромну перемогу – 4:1.

Зараз у Десни буде шанс взяти реванш.   

У всіх шести матчах Маріуполь пропускав голи від чернігівців, а загальна різниця забитих і пропущених м’ячів – 5:17 на користь Десни.

Маріуполь – Десна. Ставки на матч

Фаворитом букмекери бачать гостей. Зробити ставку на перемогу Маріуполя можна з коефіцієнтом 3.90. Нічия у лініях пропонується за 3.50. Перемога Десни може майже подвоїти ставку – коефіцієнт 1.95.

Де подивитися гру Маріуполь – Десна

Матч Маріуполь – Десна відбудеться 1 серпня о 17:00. Подивитися гру Маріуполь – Десна можна буде на каналі Футбол 1.


Суспільство
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.В Генштабі ЗСУ повідомили, що протягом минулої доби відбулося 77 бойових зіткнень. Заг...
Суспільство
6 січня с.Рівне потрапило під ворожий обстріл. Внаслідок обстрілу 6 приватних будинків не підлягають відновленню, зазнали пошкоджень 141 житлове приміщення, адміністративна будівля, будівлі дитячог...
Суспільство
У Тернопільському окружному адміністративному суді відбулося перше слухання у справі за позовом Михайла Головка щодо звільнення його з посади голови Тернопільської обласної ради. Самого Михайла Гол...
Суспільство
Київ – це унікальне місто, з давньою історією та безліччю цікавих пам’яток. У столиці є багато місць, які відомі не тільки українцям, а й закордонним гостям. Кожен, хто живе у Києві чи хоча б на де...