Сегодня:
Последние записи
Близько 23:00 російські окупанти вдарили по Харкову із території Бєлгорода двома ракетами С-300.Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.Пошкоджено дитячий лікувальний оздоровчий це...
На Одещині судитимуть чоловіка, який наприкинці літа минулого року побив двох жінок та утримував їх разом з власною дитиною у квартирі. Слідчі скерували обвинувальний акт до суду. Зловмиснику загро...
Сьогодні, 10 січня, “Київводоканал” виконуватиме ремонтні роботи на бульварі Академіка Вернадського. У зв’язку з цим буде частково перекрита проїжджа частина проїжджої частини бульвару.Про це повід...
Сьогодні, 10 січня, у Миколаївській області очікується мінлива хмарність, а на дорогах ожеледиця. Миколаївський обласний центр гідрометеорології попереджає жителів області про перший рівень не...
Баннер

Робота у Львові: актуальні пропозиції із заробітною платою від 15 тис. грн

2021-10-25 23:28:06
Источник: https://www.032.ua/

Робота у Львові: актуальні пропозиції із заробітною платою від 15 тис. грн

Кореспондентка 032.ua пропонує дізнатися, де можна влаштування на роботу у Львові. 

Станом на 25 жовтня у Львові налічується безліч вакансій на ринку праці. Їх можна знайти на одному із найбільших українських сайтів з пошуку працевлаштування. Пропонуємо ознайомитися із добіркою, які є актуальні пропозиції, де пропонують від 15 тисяч гривень. 

Кур'єр з власним мототранспортом, 25 000 грн

Мережа доставки піци запрошує на роботу кур'єра з власним мототранспортом. Обіцяють щоденне відшкодування витрат на пальне, відшкодування амортизації, забезпечують шоломом, рукавицями, захистом на коліна та лікті, курткою, дощовиком.

Вимоги до кандидата: досвід водіння мототранспорту в умовах міста; наявність прав категорії А чи А1, хороший технічний стан вашого мототранспорту; проживання у Львові або його околицях.  Потрібно буде вчасно доставляти піцу, дотримуватися графіку 4/2. 

Телефон: 067 505 40 29 

Водій таксі на нові авто компанії, 20 000 - 25 000 грн

Відкрита вакансія водія на авто компанії. Досвід роботи в таксі або службі доставки буде перевагою; шукають кандидата чи кандидатку від 21 року. Варто мати водійське посвідчення та стаж від 2 років. Потрібно буде здійснювати пасажирські перевезення в межах міста. Потрібно буде працювати з додатком, маршрут по навігатору. Обіцяють гнучкий графік роботи, робота 6/7 днів на тиждень. 

Телефон: 098 204 07 07 

Бухгалтер-касир, 15 000

Торговельно-виробнича компанія по виробництву для меблівшукає у команду бухгалтера-касира. Обов’язки: проведення оплат через термінал, видача первинної документації клієнтам; проведення платежів, оприбуткування товару, закриття витратної частини; робота з готівковими коштами, вміння працювати з касовим обладнанням. 

Шукають людину із досвідом роботи на кількох ділянках: первинна документація (прихід, розхід, банк, каса); знання 1С 8, Word, Excel. Графік роботи із 09:00 до 18:00 (2 вихідні в тиждень, змінні); випробувальний термін 3 місяці; заробітна плата 13 000 грн на випробувальний період, 15 000 грн - після закінчення випробувального періоду. 

Столяр, 15 000 - 20 000 грн 

Відкрита вакансія столяра. Потрібно вміти читати креслення; бажаний стаж роботи - від 3 років; варто мати навики роботи на деревообробному обладнанні та з ручним деревообробним інструментом.  Потрібно буде вчасно та якісно виконувати роботу, працювати з масивом та листовими матеріалами (фанера, ДСП), виготовляти вироби згідно креслень. Профіль виробництва - меблі.

Телефон: 098 695 52 00

Керівник відділу доставки, 20 000 - 25 000 грн 

У мережу сучасних ресторанів потрібна людина на посаду - керівник відділу доставки. Вимоги: досвід роботи на аналогіній посаді від 1 року. Обов’язки: контроль та організація роботи відділу (10 підлеглих), контроль роботи call-центр, опрацювання скарг гостей робота, контроль дзвінків та розмов операторів, нарахування заробітної плати та підготовка звітності розвиток відділу доставки. Графік роботи: пн - пт 09:00 - 18:00. 

Телефон: 063 163 60 82

Лікар-лаборант у клінічну лабораторію, 15 000 - 16 000 грн 

Відкрита вакансія на посаду лікаря-лаборанта. Вимоги: освіта - вища медична із спеціалізацією лабораторна діагностика; досвід роботи в клініко-діагностичній лабораторії; наявність навичок роботи з медичною апаратурою; відповідальність, ретельність.

Умови роботи: офіційне працевлаштування; забезпечують навчання та розвиток. Потрібно будн проводити загальноклінічні дослідження на автоматичних аналізаторах у клінічному підрозділі; проводити мікроскопію осаду сечі та мазків крові, такожє вносити результати в лабораторну програму; вести звітність.

Телефон: 067 455 82 44

Швачка, 15 000 - 18 000 грн 

Відкрита вакансія швачки. Потрібна працелюбна людина, готова до вдосконалення із досвідом роботи. Відшивати потрібно буде жіночий одяг. Графік роботи погоджується індивідуально. Обов’язки: якість та вчасне виконання роботи; відповідальність. 

Телефон: 063 783 42 94

Продавець у магазин, 15 000 грн

Відкрита вакансія продавця у магазин продовольчих товарів, побутової хімії та алкогольних напоїв. Вимоги: коммунікабельність, відповідальність, бажання працювати та навчатись, знання ПК на рівні користувача. Обов'язки: прийом товару, викладка на вітрину, консультація та продаж, повна матеріальна та товарна відповідальність.

Телефон: 096 107 26 83

Читайте також: Як відновлюють озеро на вулиці Панча, - ФОТОФАКТ

Фото на головній умовне, автор: Роман Балук 


Суспільство
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.В Генштабі ЗСУ повідомили, що протягом минулої доби відбулося 77 бойових зіткнень. Заг...
Суспільство
6 січня с.Рівне потрапило під ворожий обстріл. Внаслідок обстрілу 6 приватних будинків не підлягають відновленню, зазнали пошкоджень 141 житлове приміщення, адміністративна будівля, будівлі дитячог...
Суспільство
У Тернопільському окружному адміністративному суді відбулося перше слухання у справі за позовом Михайла Головка щодо звільнення його з посади голови Тернопільської обласної ради. Самого Михайла Гол...
Суспільство
Київ – це унікальне місто, з давньою історією та безліччю цікавих пам’яток. У столиці є багато місць, які відомі не тільки українцям, а й закордонним гостям. Кожен, хто живе у Києві чи хоча б на де...