Сегодня:
Последние записи
Близько 23:00 російські окупанти вдарили по Харкову із території Бєлгорода двома ракетами С-300.Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.Пошкоджено дитячий лікувальний оздоровчий це...
На Одещині судитимуть чоловіка, який наприкинці літа минулого року побив двох жінок та утримував їх разом з власною дитиною у квартирі. Слідчі скерували обвинувальний акт до суду. Зловмиснику загро...
Сьогодні, 10 січня, “Київводоканал” виконуватиме ремонтні роботи на бульварі Академіка Вернадського. У зв’язку з цим буде частково перекрита проїжджа частина проїжджої частини бульвару.Про це повід...
Сьогодні, 10 січня, у Миколаївській області очікується мінлива хмарність, а на дорогах ожеледиця. Миколаївський обласний центр гідрометеорології попереджає жителів області про перший рівень не...
Баннер

Гороскоп на 3 грудня для всіх знаків зодіаку: день поганого настрою та депресії

2021-12-03 13:03:49
Источник: https://www.0362.ua/

Гороскоп на 3 грудня для всіх знаків зодіаку: день поганого настрою та депресії

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 3 грудня для Овнів

Найкращим засобом від душевних ран, які нагадають про себе в цей час, стане спілкування з природою – навіть півдня, проведені в лісі чи біля річки, дозволять почуватися спокійними та відпочилими.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 3 грудня для Тельців

Не варто зловживати алкогольними напоями, навіть якщо для цього є привід: настрій винні пари, як водиться, піднімуть лише на якийсь час, а ось ймовірність після протверезіння знову впасти в депресію – велика.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 3 грудня для Близнят

Не варто відповідати агресією на агресію, навіть якщо комусь із оточення вдасться всерйоз зачепити вас за "живе" — виявіть витримку, і недоброзичливець обов'язково постраждає від власної злості.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 3 грудня для Раків

Небажано накопичувати образи, яких цього дня може бути достатньо — краще виплеснути негативні емоції, розбивши тарілку або як слід "побивши" подушку.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 3 грудня для Левів

Головне під час сварки близьких людей – не приймати якусь одну сторону, це загрожує ще більшим поглибленням конфлікту. Краще поставитися до ситуації об'єктивно і помирити родичів, що ворогують.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 3 грудня для Дів

Щоб уникнути неприємностей, рекомендується виявити обережність: не прогулюватися в безлюдних місцях у темний час доби і не одягати "все найкраще одразу" – особливо це стосується ювелірних прикрас.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 3 грудня для Терезів

Необхідно увімкнути режим розумної економії: занадто великий ризик витратити велику суму грошей або купити дуже дорогу, але непотрібну вам річ.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 3 грудня для Скорпіонів

Позбутися поганого настрою – аж до депресії – допоможе фізичне навантаження: п'ятничний день ідеально підійде для генерального прибирання та наведення в будинку ідеальної чистоти та ладу.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 3 грудня для Стрільців

Можливе загострення хронічних захворювань: уникнути або мінімізувати його можна буде, згадавши про рекомендації лікаря і почавши — нарешті! — їх дотримуватись.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 3 грудня для Козорогів

Бажано максимально обмежити спілкування з оточенням, навіть якщо йдеться про родичів: рівень агресивності в суспільстві буде настільки значним, що може надовго зіпсувати моральний клімат у сім'ї.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 3 грудня для Водоліїв

Цього дня необхідно відмовитися від будь-яких фінансових операцій – одна помилка у цифрах, зазначених у квитанції, і гроші підуть на чужий рахунок, повернути з якого їх виявиться більш ніж складно.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 3 грудня для Риб

Втома і занепад сил, які накриють вас із самого ранку, вже після обіду може трансформуватися у дратівливість і навіть агресію, тому, незважаючи на будній день, потрібно знайти час для відпочинку.


Суспільство
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.В Генштабі ЗСУ повідомили, що протягом минулої доби відбулося 77 бойових зіткнень. Заг...
Суспільство
6 січня с.Рівне потрапило під ворожий обстріл. Внаслідок обстрілу 6 приватних будинків не підлягають відновленню, зазнали пошкоджень 141 житлове приміщення, адміністративна будівля, будівлі дитячог...
Суспільство
У Тернопільському окружному адміністративному суді відбулося перше слухання у справі за позовом Михайла Головка щодо звільнення його з посади голови Тернопільської обласної ради. Самого Михайла Гол...
Суспільство
Київ – це унікальне місто, з давньою історією та безліччю цікавих пам’яток. У столиці є багато місць, які відомі не тільки українцям, а й закордонним гостям. Кожен, хто живе у Києві чи хоча б на де...