Сегодня:
Последние записи
Близько 23:00 російські окупанти вдарили по Харкову із території Бєлгорода двома ракетами С-300.Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.Пошкоджено дитячий лікувальний оздоровчий це...
На Одещині судитимуть чоловіка, який наприкинці літа минулого року побив двох жінок та утримував їх разом з власною дитиною у квартирі. Слідчі скерували обвинувальний акт до суду. Зловмиснику загро...
Сьогодні, 10 січня, “Київводоканал” виконуватиме ремонтні роботи на бульварі Академіка Вернадського. У зв’язку з цим буде частково перекрита проїжджа частина проїжджої частини бульвару.Про це повід...
Сьогодні, 10 січня, у Миколаївській області очікується мінлива хмарність, а на дорогах ожеледиця. Миколаївський обласний центр гідрометеорології попереджає жителів області про перший рівень не...
Баннер

Обережно, провокація! У Херсоні батьків з дітьми кличуть на дитяче свято 1 червня. Хто і навіщо влаштовує

2022-05-27 18:06:07
Источник: https://www.0552.ua/

Обережно, провокація! У Херсоні батьків з дітьми кличуть на дитяче свято 1 червня. Хто і навіщо влаштовує

Клан кримських корупціонерів готує провокації з херсонськими дітьми. Наразі заявлена окупантами у Херсоні фейкова та злочинна «військово-цивільна адміністрація» почала поширювати анонси нібито «святкових заходів до дня дитини» на 1 червня у Херсоні. Оскільки жодних ресурсів у зазначеного псевдо-«утворення» в наявності немає за визначенням, то фактичним «організатором» «безкоштовних кіносеансів» та «розважальної програми» у Потьомкінському сквері міста виступив підконтрольний агресорові такий собі «громадський рух» «Команда можливостей» нібито «зареєстрований» у окупованому Криму.

Про це повідомляє Association of Reintegration of Crimea.

Тому херсонців попереджають щодо врахування мотивів дій окупантів: чи окупанти просто готують чергове пропагандистське «шоу», чи варто очікувати від них гірших провокацій з херсонськими дітьми.

А для цього в Асоціації пропонують розібратися із «громадською структурою», «зареєстрованою» два роки тому в Сімферополі на такого собі «зіц-голову» Андрія Абдулаєва у «поштовій скриньці» на вулиці Севастопольській, 321.

За інформацією Association of Reintegration of Crimea, насправді «Команда можливостей» є проектом, у якому в якості «головного персонажу» засвічено Євгена Пічугіна, який останні місяці активно просуває себе як «поширювача руського миру» через «допомогу знедоленим» на окупованих територіях півдня материкової України.

Родина Пічугіних з Красноперекопську та батько Євгена, Андрій Пічугін, з 2014 року активно співпрацював з окупантами, за що отримав від них роль фейкового «депутата міської ради» та «хлібну посаду» наглядача за міською торгівлею у ролі так саме фейкового «директора муніципального підприємства» «Торгова площа». 

«Зароблені» там кошти батько вирішив мудро «інвестувати у кар’єру» сину, влаштував його у 2015 році за непоганий хабар, на не менш «хлібну посаду» фейкового «начальника департаменту внутрішньої та кадрової політики з протидії корупції» у створеному окупантами злочинному «уряді Криму». 

Втім надалі такий «шалений успіх» родини Пічугіних зазнав краху через «безпредельність» батька на його «посадах», що призводило для постійних скандалів із бізнесом та торгівцями Красноперекопську. Це скінчилося тим, що Андрій Пічугін був обраним окупантами, як «показова жертва» та отримав у 2017 році від окупантів п’ять років за вкрадені півмільйона «бюджетних рублів».

Тому й сину довелося залишити фейкову «раду міністрів» окупантів та перейти у «громадську активність», зокрема співпрацюючи в Сімферополі із підконтрольною ФСБ фейковою «громадською антикорупційною структурою» «Народний контроль». 

Така тісна співпраця у 2018 році очевидно сприяла вирішенню «сімейних проблем» Пічугіних, коли «тюремний строк» щодо батька було зменшене «у касаційному порядку», а син раптово розпочав активну «благодійну діяльність» під «дахом» різних підконтрольних агресорові структур. 

Обережно, провокація! У Херсоні батьків з дітьми кличуть на дитяче свято 1 червня. Хто і навіщо влаштовує, фото-1

Як вже вказане вище з березня 2022 року Євген Пічугін активно сприяє у виконанні злочинних завдань російських окупантів в окупованих Херсоні та Мелітополі.

Але головне питання наразі не у тому, що «дитяче свято» у Херсоні на замовлення російських спецслужб буде проводити людина, цілком від них залежна та з відповідною біографією. 

Питання полягає у справжній меті окупантів – чи просто показати фейкову картинку «щасливих херсонських дітей», чи влаштувати на відповідному «святі» криваву провокацію, звісно із звинуваченням Збройних Сил України. 

Такі сумні припущення, на жаль мають підґрунтя, адже раніше ми вже писали про діяльність кримської «благодійниці та блогера» Валерії Петрусевич, причетній до чорної трансплантології та протиправного вивезення дітей з Мелітополя до Криму. 

Водночас на соціальних сторінках «Команди можливостей» Пічугіна наразі активно рекламують ту саму Петрусевич як «активного волонтера» та очевидно що ці особи мають одних чи пов’язаних між собою кураторів російських спецслужб. 

Отже від осіб, що не гребують заробляти на людському горі та життях українських малюків навряд чи варто чекати «веселого дитячого свята» в окупованому Херсоні.


Суспільство
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.В Генштабі ЗСУ повідомили, що протягом минулої доби відбулося 77 бойових зіткнень. Заг...
Суспільство
6 січня с.Рівне потрапило під ворожий обстріл. Внаслідок обстрілу 6 приватних будинків не підлягають відновленню, зазнали пошкоджень 141 житлове приміщення, адміністративна будівля, будівлі дитячог...
Суспільство
У Тернопільському окружному адміністративному суді відбулося перше слухання у справі за позовом Михайла Головка щодо звільнення його з посади голови Тернопільської обласної ради. Самого Михайла Гол...
Суспільство
Київ – це унікальне місто, з давньою історією та безліччю цікавих пам’яток. У столиці є багато місць, які відомі не тільки українцям, а й закордонним гостям. Кожен, хто живе у Києві чи хоча б на де...