Сегодня:
Последние записи
Близько 23:00 російські окупанти вдарили по Харкову із території Бєлгорода двома ракетами С-300.Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.Пошкоджено дитячий лікувальний оздоровчий це...
На Одещині судитимуть чоловіка, який наприкинці літа минулого року побив двох жінок та утримував їх разом з власною дитиною у квартирі. Слідчі скерували обвинувальний акт до суду. Зловмиснику загро...
Сьогодні, 10 січня, “Київводоканал” виконуватиме ремонтні роботи на бульварі Академіка Вернадського. У зв’язку з цим буде частково перекрита проїжджа частина проїжджої частини бульвару.Про це повід...
Сьогодні, 10 січня, у Миколаївській області очікується мінлива хмарність, а на дорогах ожеледиця. Миколаївський обласний центр гідрометеорології попереджає жителів області про перший рівень не...
Баннер

Гороскоп на 1 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна задумувати зло

2022-08-01 12:18:33
Источник: https://www.0382.ua/

Гороскоп на 1 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна задумувати зло

День, протягом якого необхідно бути максимально обережним щодо своїх слів, думок та намірів.

Все, що буде сказано і задумано в цей час, незабаром обов'язково здійсниться і втілиться в життя, тому дуже важливо розуміти, чого людина хоче отримати в результаті своїх намірів та бажань. Зараз – як, втім, і завжди – категорично забороняється бажати будь-кому зла та планувати негідні вчинки.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 1 серпня для Овнів

Гарний час для примирення з людиною, сварка з якою давно вас тяжить. Головне, визнати свою провину щиро, а не вдати, що ви каєтеся – брехня тільки посилить конфлікт.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 1 серпня для Тельців

Прагнення повчати інших може призвести до того, що оточення образиться і відвернеться від вас, щоб цього не сталося, залиште їм право на свою думку і, як наслідок, свої помилки.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 1 серпня для Близнят

Першу половину дня рекомендується присвятити роботі, другу – коханій людині. Можна з'їздити за місто, прогулятися парком або провести вечір вдома – головне, не розлучатися одне з одним.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 1 серпня для Раків

Зірки рекомендують згадати про тих, з ким ви колись товаришували, але потім з незрозумілої для вас причини розійшлися: чому б не знайти їх телефони і не нагадати про себе – незабаром вам знадобиться їхня підтримка.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 1 серпня для Левів

Постарайтеся сьогодні нікому нічого не позичати – навіть невеликі гроші для колеги чи жменя солі, яку попросить сусідка, у майбутньому можуть спричинити серйозні неприємності.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 1 серпня для Дів.

Необхідну вам цього дня допомогу зможуть надати лише близькі люди, тому, зіткнувшись із труднощами, звертайтеся саме до них – вони не змусять довго себе просити та чекати.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 1 серпня для Терезів

Запитуючи себе, як жити далі, придивляйтеся і дослухайтеся до того, що відбувається навколо, — відповідь обов'язково прийде, головне, не прогаяти його в потоці інформації, що до вас надходить.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 1 серпня для Скорпіонів

Спілкуючись із колегами, не розкривайте свої професійні секрети та плани на найближче майбутнє: непорядна людина може втілити у життя вашу ідею, видавши її за свою.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 1 серпня для Стрільців

Ганяючись одразу за кількома зайцями – тобто справами – ви відповідно до відомого прислів'я ризикуєте не спіймати жодного: хочете досягти успіху, зосередьтеся на чомусь одному.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 1 серпня для Козорогів

Великим буде бажання розслабитися і влаштувати собі вихідний, але зірки не радять вам цього робити — спочатку необхідно довести до логічного кінця всі розпочаті раніше справи.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 1 серпня для Водоліїв

Дрібні професійні невдачі, можливі в цей час, не варто сприймати як катастрофу – кожен має право як на неминучі помилки, так і своєчасне їхнє виправлення.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 1 серпня для Риб

З наміченого професійного курсу можуть збити дрібні побутові негаразди – щоб не дати їм такої можливості, бажано відкласти їхнє вирішення на вечір, коли нічого не буде від них відволікати.


Суспільство
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.В Генштабі ЗСУ повідомили, що протягом минулої доби відбулося 77 бойових зіткнень. Заг...
Суспільство
6 січня с.Рівне потрапило під ворожий обстріл. Внаслідок обстрілу 6 приватних будинків не підлягають відновленню, зазнали пошкоджень 141 житлове приміщення, адміністративна будівля, будівлі дитячог...
Суспільство
У Тернопільському окружному адміністративному суді відбулося перше слухання у справі за позовом Михайла Головка щодо звільнення його з посади голови Тернопільської обласної ради. Самого Михайла Гол...
Суспільство
Київ – це унікальне місто, з давньою історією та безліччю цікавих пам’яток. У столиці є багато місць, які відомі не тільки українцям, а й закордонним гостям. Кожен, хто живе у Києві чи хоча б на де...