Сегодня:
Последние записи
Близько 23:00 російські окупанти вдарили по Харкову із території Бєлгорода двома ракетами С-300.Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.Пошкоджено дитячий лікувальний оздоровчий це...
На Одещині судитимуть чоловіка, який наприкинці літа минулого року побив двох жінок та утримував їх разом з власною дитиною у квартирі. Слідчі скерували обвинувальний акт до суду. Зловмиснику загро...
Сьогодні, 10 січня, “Київводоканал” виконуватиме ремонтні роботи на бульварі Академіка Вернадського. У зв’язку з цим буде частково перекрита проїжджа частина проїжджої частини бульвару.Про це повід...
Сьогодні, 10 січня, у Миколаївській області очікується мінлива хмарність, а на дорогах ожеледиця. Миколаївський обласний центр гідрометеорології попереджає жителів області про перший рівень не...
Баннер

Куди піти в Житомирі: Добірка цікавих подій на 3-4 вересня

2022-09-03 00:19:41
Источник: https://www.0412.ua/

Куди піти в Житомирі: Добірка цікавих подій на 3-4 вересня

Друзі, ми, сайт 0412.ua, маємо добірочку класних подій.

Вихідні вже близько. Робочий тиждень у більшості завершується.

Варто й про дозвілля подумати. Особливо, щоб відволіктися, бути продуктивними та ефективними в тилу, допомагати армії та волонтерам. Щодня маємо наближати перемогу України!

Отже, що ж цікавенького буде в Житомирі найближчими вихідними, - 3 та 4 вересня. Перші вихідні осені!

Що? На часі

Де? UA:Житомир/Телецентр

(вулиця Театральна, 7)

Коли? 3 вересня

О котрій? 19:00

ОПИС

Запрошуємо усіх бажаючих на сольний стендап концерт Ані Кочегури під назвою "На часі".

3 вересня о 19:00.

Куди піти в Житомирі: Добірка цікавих подій на 3-4 вересня, фото-1

Що? Volver Stone

Де? IRISH PUB (Ірландський Паб)

(вулиця Київська, 108)

Коли? 3 вересня

О котрій? 19:00

ОПИС

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ 03.09 у суботу

ПРОДОВЖУЄМО ЗБІР

Друзі, хтось раніше вже бачив наш останній пост у якому ми збираємо кошти на квадракоптер для наших мужніх хлопців, а якщо ще не встиг, то не нехтуй та приділи хвилинку, адже там ми збираємо на квадрокоптер DJI Air 2S Fly More Combo, який коштує приблизно 60.000 грн! Та ми, за досить короткий час зібрали майже всю необхідну суму, залишилось близько 5000 грн…

Саме тому ми вирішили влаштувати благодійний вечір кантрі-блюзу і рок-н-ролу із "Поліським Реднеком" Volver Stone

Збираємо залишок коштів на дрон та ще на цьому тижні ми обслуговуємо залізного незамінного помічника, автівка ЗСУ, яка здалеку приїхала на ремонт

P.S. Більш детальну інфу будемо викладати в сторіз! Головне бути єдними до самого кінця! Адже: РАЗОМ НАС БАГАТО - НАС НЕ ПОДАЛАТИ!!!

Робіть добрі справи, адже вам обов‘язково це повернеться - НЕ ЖАЛКУЙТЕ ГРИВНІ, ДОНАТЬТЕ НА ЗСУ!

Реквізити збору:

5169360002273401 Приватбанк

Банка МОНО: https://send.monobank.ua/jar/z7LBd1twE?fbclid=IwAR0WvnPJa-IOD_tbEqs-ASh3ILs0ZDM-isngdh8RFePttxxcoaNNPArE_KE

Вхід: 100 грн на благодійність!

Також, можна придбати ще додатковий патріотичний келих - вибір цікавий …

Бронюй стіл: 098-025-00-88.

Куди піти в Житомирі: Добірка цікавих подій на 3-4 вересня, фото-2

Що? Лялькові фантазії

Де? Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім.О.Ольжича

(бульвар Новий, 40)

Коли? 1 - 30 вересня

О котрій? З 10:00

ОПИС

З 1 по 30 вересня 2022 року у відділі літератури з мистецтв працює персональна виставка творчих робіт «Лялькові фантазії» майстрині Ірини Тюріної (м.Овруч).

Вхід вільний відповідно до правил і графіка роботи бібліотеки.

Куди піти в Житомирі: Добірка цікавих подій на 3-4 вересня, фото-3

Що? Жіноча сила

Де? Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім.О.Ольжича

(бульвар Новий, 4)

Коли? 1 - 30 вересня

О котрій? З 10:00

ОПИС

У холі бібліотеки з 1 по 30 вересня 2022 року працює персональна виставка творчих робіт «Жіноча сила» художниці, вчительки Житомирської міської гімназії № 3 Вікторії Разбіцької.

Вхід вільний відповідно до правил і графіка роботи бібліотеки.

Куди піти в Житомирі: Добірка цікавих подій на 3-4 вересня, фото-4

Що? Family Art

Де? Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім.О.Ольжича

(бульвар Новий, 4)

Коли? 1 - 30 вересня

О котрій? 10:00

ОПИС

1—30 вересня 2022 року у відділі літератури з мистецтв працюватиме спільна виставка творчих робіт художників Катерини та Віктора Дацунів «Family Art».

Вхід вільний відповідно до правил і графіка роботи бібліотеки.

Куди піти в Житомирі: Добірка цікавих подій на 3-4 вересня, фото-5

Що? Back to School

Де? Житомир

Коли? 4 вересня

О котрій? 10:00

ОПИС

Фонд громади Житомира спільно з партнерами у вересні цього року проведе Міжнародний благодійний забіг на підтримку дітей в Україні «Back to School».

Мета забігу – згуртувати житомирян, друзів Житомира та України у різних куточках світу для допомоги в організації повноцінного навчального процесу учнів в Україні за умов повномасштабної війни.

Ініціатор та координатор забігу – Благодійна організація "Фонд громади Житомира".

Організатори забігу в Житомирі – Благодійна організація "Фонд громади Житомира", спортивний клуб "Make Me Tri", Житомирська міська рада.

Центральною локацією в проведенні забігу є місто Житомир, а ключова ціль – зібрати кошти на придбання обладнання та техніки для облаштування тимчасових приміщень, де навчатимуться учні Житомирського ліцею №25, будівля та матеріально-технічна база якого були зруйновані внаслідок авіаудару російською ракетою 4 березня 2022 р.

До організації та проведення забігу підключаються також міста-побратими та друзі Житомира і Фонду громади Житомира, які проведуть паралельно такі ж забіги у себе.

Благодійний індивідуальний забіг передбачає подолання дистанції в 5 або 3 км.

Увага! Зважаючи на високий ризик та небезпеку, що викликана можливими авіаударами зі сторони російських окупантів, у Житомирі проведення забігу передбачено в онлайн форматі, хоча організатори розглядають також і офлайн забіг, як можливий, у разі отримання погодження Житомирської військової цивільної адміністрації та відповідних безпекових структур.

Партнери-організатори забігу за межами України мають змогу організувати офлайн забіг, який передбачає подолання дистанції в 5 або 3 км у день офіційного проведення забігу по визначеному маршруту або взяти участь онлайн та подолати обрану дистанцію впродовж двох наступних тижнів від дати проведення заходу.

При реєстрації на участь у забігу є змога обрати або офлайн, або онлайн формат.

В разі участі онлайн учасник долає дистанцію у 5 або 3 км по власно вибраному маршруту впродовж двох тижнів. Дати заліку подолання дистанції – 04.09 – 18.09.2022.

РЕЄСТРАЦІЯ НА УЧАСТЬ У ЗАБІГУ

Участь у забігу передбачає благодійний організаційний внесок. Вартість благодійного оргвнеску для учасників в Україні: 300 грн (базовий внесок) та додаткові внески (на вибір): 100 грн, 200 грн, 300 грн чи 500 грн.

Учасник забігу, реєструючись на участь у забігу, автоматично дає згоду на те, що сума благодійного внеску на участь у забігу поверненню не підлягає.

Благодійні кошти, отримані від учасників забігу у всіх містах-партнерах забігу, будуть спрямовані на благодійні цілі, в тому числі для придбання меблів, обладнання та техніки, проведення ремонтних робіт в освітніх навчальних закладах, а також облаштування навчальних приміщень і укриттів у них, де тимчасово навчатимуться учні Житомирського ліцею №25, що був зруйнований 04.03.2022 року внаслідок ракетного обстрілу російськими загарбниками.

Учасники допускаються до забігу за умови належної і своєчасної реєстрації на забіг.

Реєстрація учасників в Україні проводиться за цим посиланням.

Кожен учасник повинен заповнити і надати організаторам Заяву та згоду на участь (Додаток Б – Заява та згода учасника забігу).

Реєстрація учасників у містах-партнерах відбувається на відповідних сайтах організаторів забігу.

Стартовий пакет для учасників онлайн участі надсилається електронною поштою та включає в себе лист про реєстрацію, стартовий номер та медаль фінішера. Доставка стартового пакету здійснюється Новою Поштою та/або електронною поштою (у разі, якщо медаль буде електронною). Її вартість включена у вартість стартового пакету.

Учасники офлайн забігу отримують стартовий пакет, який включає в себе стартовий номер та ін. Фінішна медаль видається у фінішному коридорі.

Видача стартових наборів для учасників офлайн забігу в м. Житомир (04 вересня 2022 р.):

03 вересня 2022 р., субота, 18:00 – 20:00 на вул.Михайлівській у наметі організаторів.

04 вересня 2022 р., неділя, 8:00 – 9:00, за адресою: Житомир, вулиця Мала Бердичівська, 18, Житомирський ліцей №25.

У Житомирі забіг не обліковується електронною системою хронометражу. Кожен учасник обліковує свій результат самостійно, використовуючи спеціальні додатки в мобільному телефоні або спортивні трекери (крокоміри). Кожен учасник може розмістити своє фото з результатом у соціальних мережах та помітити хештегом #Back to School.

Серед учасників офлайн та онлайн забігу, які виклали свої фото з відповідним хештегом в соціальних мережах, будуть розіграні подарунки. Подарунки розігруються випадково, за допомогою системи random.

З Регламентом забігу можна ознайомитися тут: Регламент _Back_To_School_Фінальний .docx

Куди піти в Житомирі: Добірка цікавих подій на 3-4 вересня, фото-6

Нагадуємо, що афіша постійно оновлюється. Слідкуйте за оновленнями та змінами, щоб не пропустити нове та цікаве! Ще більше заходів – у Афіші. Гарних та вдалих вихідних! Головне – тихих, мирних. Слава Україні! Героям слава!


Суспільство
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.В Генштабі ЗСУ повідомили, що протягом минулої доби відбулося 77 бойових зіткнень. Заг...
Суспільство
6 січня с.Рівне потрапило під ворожий обстріл. Внаслідок обстрілу 6 приватних будинків не підлягають відновленню, зазнали пошкоджень 141 житлове приміщення, адміністративна будівля, будівлі дитячог...
Суспільство
У Тернопільському окружному адміністративному суді відбулося перше слухання у справі за позовом Михайла Головка щодо звільнення його з посади голови Тернопільської обласної ради. Самого Михайла Гол...
Суспільство
Київ – це унікальне місто, з давньою історією та безліччю цікавих пам’яток. У столиці є багато місць, які відомі не тільки українцям, а й закордонним гостям. Кожен, хто живе у Києві чи хоча б на де...