Сегодня:
Последние записи
Близько 23:00 російські окупанти вдарили по Харкову із території Бєлгорода двома ракетами С-300.Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.Пошкоджено дитячий лікувальний оздоровчий це...
На Одещині судитимуть чоловіка, який наприкинці літа минулого року побив двох жінок та утримував їх разом з власною дитиною у квартирі. Слідчі скерували обвинувальний акт до суду. Зловмиснику загро...
Сьогодні, 10 січня, “Київводоканал” виконуватиме ремонтні роботи на бульварі Академіка Вернадського. У зв’язку з цим буде частково перекрита проїжджа частина проїжджої частини бульвару.Про це повід...
Сьогодні, 10 січня, у Миколаївській області очікується мінлива хмарність, а на дорогах ожеледиця. Миколаївський обласний центр гідрометеорології попереджає жителів області про перший рівень не...
Баннер

Гороскоп на тиждень 12-18 вересня: Ракам – несподівані вісті, Дівам – конфлікти, Скорпіонам – кохання

2022-09-11 15:40:48
Источник: https://www.0462.ua/

Гороскоп на тиждень 12-18 вересня: Ракам – несподівані вісті, Дівам – конфлікти, Скорпіонам – кохання

Попереджений – значить озброєний! Вже завтра розпочнеться черговий тиждень, зі своїми складнощами, успіхами та переживаннями. На всіх нас чекають різні події як успішні, так і не дуже. Але все це складові життя, без яких неможливо.

Тож пропонуємо Вам ознайомитись із гороскопом для всіх знаків на 12-18 вересня:

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 вересня: ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

Цього тижня вiдбудеться рiзкий поворот подiй, немов щось зупинить вас в стрiмкому русi - i примусить рухатися в новому напрямi. З вiвторка потрiбно буде наново зорiєнтуватися в тому, чим ви зайнятi, i переглянути свої плани i обов`язки. Непередбачуванiсть всього того, що вiдбувається, вимагає швидкої реакцiї i конструктивного пiдходу з вашої сторони. В середу будьте особливо уважнi, не давайте своїм вiдчуттям безперешкодно проявлятися пiд впливом настрою. Передчувайте наслiдки. В середу i четвер формуються перспективи вашої дiяльностi на найближчий мiсяць.
Сприятливi днi: 17; несприятливi: 18.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 вересня: ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 21 травня)

Ви комфортно вiдчуватимете себе на самотi, займаючись звичною дiяльнiстю. Але навряд чи вдасться на цьому тижнi зберегти стабiльнiсть в справах i внутрiшню рiвновагу. Доведеться перемкнутися на позачергову роботу. Новi iдеї i пропозицiї можуть спочатку викликати протест, але не поспiшайте вiдразу вiдповiдати вiдмовою. Дайте ситуацiї проявитися, а собi залиште час подумати. В середу i четвер чиясь прихована симпатiя або протекцiя можуть зiграти сприятливу роль у вашому життi. Ви отримаєте результати того, про що поклопоталися у минулому. Вихiднi повернуть вiдчуття контролю над обставинами i розумiння вигоди вiд змiн, що вiдбулися.
Сприятливi днi: 12, 15; несприятливi: 17.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 вересня: БЛИЗНЮКИ (22 травня – 21 червня)

Рiзноманiтнiсть вражень на цьому тижнi вам гарантована. У вiвторок може вiдбутися щось неординарне на роботi або доведеться зiткнутися з непередбаченими перешкодами в справах. Вам доведеться адаптуватися до нових правил гри. Далеко не все тепер залежить вiд вашого бажання. Доведеться стримати витрати i якийсь час терпляче справлятися з тягарем обов`язкiв. В середу i четвер ви вже знайдете компромiснi рiшення щодо виниклих проблем i зможете знову проявляти ентузiазм i активнiсть в справах, якi намiтили. У цi днi допомогу i пiдтримку вам нададуть друзi.
Сприятливi днi: 17, 18; несприятливi: 13.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 вересня: РАК (22 червня – 22 липня)

Несподiванi вiстi прийдуть здалеку. Можливi поїздки, вiдрядження, активiзацiя переговорiв iз зарубiжними партнерами. Особливо з питань, якi вже обговорювалися ранiше, але через якiсь причини були вiдкладенi. З вiвторка можна приступати до нових справ або займатися питаннями освiти. Це хороша можливiсть записатися на курси, про якi ви давно мрiяли. Окрiм нових знань, вас чекають цiкавi, незвичайнi знайомства, якi в майбутньому виявляться корисними. В середу i четвер активно просувайте свої плани. На найближчi декiлька тижнiв не варто планувати нiяких нововведень. Можуть бути вiдстрочення в надходженнi коштiв на ваш рахунок. Сприятливi днi: 14; несприятливi: 12.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 вересня: ЛЕВ (23 липня – 22 серпня)

Це один з тих перiодiв, коли в життi починає вiдбуватися багато дивних, майже мiстичних подiй. Змiнюється ритм дiяльностi. Тепер бiльше часу бажано проводити наодинцi, а в роботу вносити бiльше творчих аспектiв i фантазiї. У понедiлок i вiвторок не варто поспiшати з нововведеннями. За цей тиждень вiдбудеться багато нового, що примусить вiдкорегувати плани, i, можливо, повернутися до ранiше вiдкладених справ i проектiв. Доведеться виправляти старi помилки, але головне - не наробити нових. Особливої уваги вимагають фiнансовi питання. Великi придбання i капiталовкладення в найближчi декiлька тижнiв небажанi.
Сприятливi днi: 17, 18; несприятливi: 16.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 вересня: ДІВА (23 серпня – 23 вересня)

Якiсь iз важливих для вас вiдносин дадуть трiщину. Можливi конфлiкти з найнесподiванiших приводiв, розкриття таємниць, розставання. Але стримати нiчого не можна - вiдбудеться тiльки те, що назрiло i повинно вiдбутися. Так само у ваше життя може повернутися людина, з якою ви розлучилися, але тема виявилася невичерпаною. У четвер може вiдчуватися втома, бажання понизити навантаження на роботi i бiльше уваги придiлити своїм особистим вiдносинам, сiм`ї i коханiй людинi. В п`ятницю з`явиться можливiсть визначитися iз завданнями на найближчий час i обговорити плани з дiловими партнерами. Не варто нiкого переконувати, це буде складно.
Сприятливi днi: 12; несприятливi: 17.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 вересня: ТЕРЕЗИ (24 вересня – 23 жовтня)

Витонченiсть у проявi Ваших iнтересiв, думки та iдей допоможе Вам в дiловому спiлкуваннi. Ви бiльше схильнi до розумiння iнтересiв i почуттiв iнших людей. Хороший перiод для складання кореспонденцiї i ведення переговорiв, обговорення, конференцiй, для укладання i пiдписання важливих документiв i контрактiв. Прибуток в деяких сферах бiзнесу. Можливi вдалi короткi дiловi поїздки, отримання приємних вiстей. Хорошi можливостi дає свiтське спiлкування в цi днi. Гармонiйнi вiдносини i приємне спiлкування з чоловiком, коханою людиною, приятелями, сусiдами, родичами. Перiод пiдходить для розваг, активного вiдпочинку, участi в свiтських заходах.
Сприятливi днi: 13; несприятливi: 15.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 вересня: СКОРПІОН (24 жовтня – 21 листопада)

Творчий пiдхiд допоможе вам знайти вихiд зi скрутних ситуацiй, якi можуть виникнути з середини тижня. Правила гри мiнятимуться невловимо, але властивий вам психологiзм i умiння тримати паузу допоможуть розгадати iнтриги конкурентiв i суперникiв. У неодружених Скорпiонiв з`явиться потяг до нових розваг i захоплень. Любов стає однiєю з прiоритетних тем. Може повернутися старе почуття або у вiдносинах, що вже склалися, намiтиться новий настрiй. Але не виключенi i сварки, розриви зв`язкiв. Не варто утримувати ситуацiю, зiрки зараз не залишають вибору - вiдбувається те, що назрiло.
Сприятливi днi: 16; несприятливi: 14.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 вересня: СТРІЛЕЦЬ (22 листопада – 21 грудня)

Ваш ентузiазм в кар`єрних питаннях трохи стихне, i бiльше часу ви зможете придiлити будинку i близьким. Це вдалий час для генеральних прибирань, невеликих ремонтiв, наведення ладу. Турботи, роздiленi з членами сiм`ї, допоможуть пережити стресовi ситуацiї, пов`язанi з основною роботою. Найближчим часом вам не обов`язково проявляти дiлову активнiсть - багато питань вирiшаться без вашої участi. Головне - пiдтримувати довiрчi вiдносини з партнерами, а iнiцiативу вони вiзьмуть на себе. В середу i четвер ви зможете придумати щось нестандартне i у ваших справах намiтяться новi перспективи.
Сприятливi днi: 17; несприятливi: 12.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 вересня: КОЗЕРІГ (22 грудня – 20 січня)

У цей перiод бiльш глибоко опрацьовуватимуться сексуальнi питання, пiдвищення вiдчуття моральної вiдповiдальностi через переконаня, а не сором`язливiсть. Перiод зрiлостi, розсудливостi i доброти, вiн сприятиме, перш за все, подоланню вiкової рiзницi в любовних вiдносинах, оскiльки рiвень мiжособових вiдносин залежить менше вiд сексуальних потреб, нiж вiд потреб гармонiї i врiвноваженостi. У сiмейних стосунках зникає напруженiсть i нерозумiння одне одного, люди прагнуть зближуватися i вiдкривають новi основи для спiльностi iнтересiв. Друзi i дiловi партнери теж переживуть в цей перiод поглиблення i змiцнення своїх вiдносин.
Сприятливi днi: 13; несприятливi: 18.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 вересня: ВОДОЛІЙ (21 січня – 18 лютого)

У вiвторок у ваших фiнансових перспективах можуть намiтитися новi тенденцiї. Витрати поки краще звести до мiнiмуму i зосередитися на питаннях заробiтку. Можливi несподiванi пропозицiї. Але прийняти можна тiльки тi з них, що вже мали мiсце ранiше, i з якихось причин спiвпраця не склалася. В середу i четвер будьте обережнiшi в подорожах, бережiть матерiальнi цiнностi. Ви стаєте привабливi для оточуючих. Дружнi вiдносини легко можуть перейти в близькi. Знижується самоконтроль, рiшення приймаються пiд впливом iмпульсу. У одружених Водолiїв це може стати причиною проблем.
Сприятливi днi: 16, 18; несприятливi: 15.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 вересня: РИБИ (19 лютого – 20 березня)

Цей тиждень дає вам шанс перевернути своє життя, змiнити напрям дiяльностi або переглянути вiдносини з партнерами. Ви будете налаштованi рiшуче, але головне - не допускайте емоцiйних перевантажень. У понедiлок i вiвторок формуються тенденцiї на мiсяць вперед. Усамiтнюватися не слiд - це сприятливий час, щоб дiйти визначеностi в близьких вiдносинах i обговорити плани з колегами. На середу i четвер плануйте справи, якi вимагають швидкого виконання. Можуть виникнути труднощi взаєморозумiння в сiм`ї i на роботi. Стежте за тим, як ви виражаєте свої думки i чи правильно розумiють вас оточуючi.
Сприятливi днi: 17; несприятливi: 16.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.


Суспільство
Розпочалася шістсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.В Генштабі ЗСУ повідомили, що протягом минулої доби відбулося 77 бойових зіткнень. Заг...
Суспільство
6 січня с.Рівне потрапило під ворожий обстріл. Внаслідок обстрілу 6 приватних будинків не підлягають відновленню, зазнали пошкоджень 141 житлове приміщення, адміністративна будівля, будівлі дитячог...
Суспільство
У Тернопільському окружному адміністративному суді відбулося перше слухання у справі за позовом Михайла Головка щодо звільнення його з посади голови Тернопільської обласної ради. Самого Михайла Гол...
Суспільство
Київ – це унікальне місто, з давньою історією та безліччю цікавих пам’яток. У столиці є багато місць, які відомі не тільки українцям, а й закордонним гостям. Кожен, хто живе у Києві чи хоча б на де...